TeamViewer

TeamViewer

Bestuur je pc of Mac met je telefoon

VOOR

  • Gemakkelijke interface
  • Volledige controle pc of Mac
  • Verbinden eenvoudig
  • Fantastische snelheden

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Essentieel
10

Heb jij ook zo'n joekel van een beeldscherm en bestuur je graag je pc vanaf de bank of zelfs vanuit je werkplek? Dat kan, dankzij de gratis TeamViewer applicatie. Met deze software heb je volledige controle over je pc of je Mac en een verbinding is met een paar klikjes geregeld.

In samenwerking met de gratis TeamViewer applicatie voor Windows en Mac maak je via TeamViewer voor Android een verbinding met de server. Daarvoor hoef je slechts een TeamViewer ID (identificatiecode) en een wachtwoord in te voeren. Deze gegevens staan automatisch in het programma op je thuiscomputer vermeld.

Na het inloggen heb je controle over je pc of Mac, met alle mogelijkheden van dien. Zo bestuur je het toetsenbord, de muis en schakel je zelfs tussen twee monitoren. De kwaliteit van het beeld op je Android is goed, maar zet de kwaliteit naar beneden om sneller te werken. TeamViewer is niet slechts een draadloze muis, maar veel meer. Het brengt je pc (of Mac) naar je Android telefoon!

TeamViewer is een uitstekende applicatie voor het besturen van je pc op afstand. De software is hét kosteloze alternatief voor dure besturingssoftware en zit boordevol opties. Dankzij de eenvoudige uitwisseling van codes log je moeiteloos en snel in via wifi of 3G. Hierna beweeg je de muis om te klikken, slepen en je pc of Mac volledig te besturen. Wat een gemak!

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor android

Meer

Beoordelingen about TeamViewer